Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Sang & Musik

Findes der noget bedre end at nyde sang og musik i godt selskab?

I Sankt Povls Kirke har vi et godt og varieret koncert- og musikliv. Gennem årene har der været klassiske og rytmiske koncerter med kendte og mindre kendte kunstnere. Vi har de meget populære Fredag og Fyraftner, som er rytmiske gudstjenester med både solosang og fællessang. Det seneste tiltag har været Morgensang, hver fredag i den forgangne sommer. 

Nu hvor vi må samles og synge af hjertens lyst, er det tid at sætte gang i korarbejdet til glæde for dem, som har lyst til at synge – og senere for dem, som bare vil lytte til korsangen.  

Vi starter i efteråret 2021 korsang for forskellige aldersgrupper i Sankt Gertruds Hus på Kirkepladsen.  Så har kvinde, mand, ung eller ældre lyst til at synge i kor sammen med andre – så bliver der nu mulighed for det i din lokale kirke. Det er gratis at synge i Sankt Povls Kirkes forskellige kor.

Børne- /Teenkor

Aldersgruppe: 8-13-årige
Vi starter tirsdag den 5. oktober og fortsætter de efterfølgende 9 tirsdage, hver gang kl. 16.00-17.00.Ud over at synge vil vi beskæftige os med rytmer og lidt nodelære, som vil blive ”leget ind”. Der bliver noget for både for øret, hjernen og kroppen. Vi skal have det sjovt, når vi synger sammen. 

Vi slutter af med at synge/optræde for menigheden til en familiegudstjeneste i december.
Der er ikke korsang i efterårsferien, uge 42.

Pigekor 

Aldersgruppe: 14-20-årige
Er du pige i aldersgruppen 14-20 år, har du mulighed for at starte i Pigekoret, som vil mødes hver torsdag kl. 19.00-20.30.
Første gang bliver torsdag den 23. september. 
Det skal være lysten til at synge, der driver pigekoret. Vi skal  arbejde med intonation, rytmer, lidt nodelære og flerstemmige korsatser. Det er planen, at Pigekoret, når vi har øvet os og er blevet rigtig gode, skal synge for på salmerne til gudstjenester på søndage. Sang til søndagsgudstjenesterne får man løn for.
Du behøver ikke kunne noder eller have en fantastisk operastemme - sammen øver vi os for at blive bedre. 

Kor med frivillige

Aldersgruppe: fra 20 år og derover
Har du lyst til at synge sammen med andre, der også deler glæden ved sang? Så er det stort ønske fra kirken at have et kor af frivillige kvinder og mænd, der mest af alt har lyst, nok også tid og stemme til at synge sammen til forskellige projekter henover året. Sammen skal vi synge  nye og gamle salmer og sange, øve intonation og udtale, synge forskellige korsatser i et forløb over 6 øvegange. 
Vi starter første gang tirsdag den 5. oktober og de efterfølgende fem tirsdage kl. 19.00-20.15, der øves ikke i uge 42.