Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Kirketjenervikar er det noget for dig?

Vi søger en kirketjener til et 3 måneders vikariat fra 1. november 2021 til 31. januar 2022 til at indgå i vores team. Det kræver en fleksibel indstilling til arbejdets tilrettelæggelse og interesse for, at det kollegiale fællesskab fungerer. Aktivitetsniveauet er højt, mange frivillige, som deltager i kirkelivet, det kræver gode samarbejdsevner og en positiv tilgang til opgaverne.

Dine opgaver:

Gøre tjeneste ved gudstjenester og andre kirkelige handlinger i Sankt Povls Kirke.
Rengøring og vedligeholdelse af kirke og sognegård.
Klargøring og efterfølgende oprydning og rengøring i forbindelse med aktiviteter i kirken og i sognehuset.
Kunne arbejde i weekender, helligdage og aftentimer.

Vores forventninger:

Du skal kunne arbejde selvstændigt
Du skal være god til at gøre rent, da rengøring er en stor del af opgaverne.
Du skal være imødekommende og give god service til kirkens brugere.
Du skal være i god fysisk form.

Kirketjenernes arbejdsopgaver tilrettelægges af daglig leder i samarbejde med den anden kirketjener. Weekend- og aftenarbejde samt arbejde i helligdage er en fast del af stillingen.

Ansættelsesvilkår

Ansættelsen sker på overenskomstmæssige vilkår og efter gældende aftaler på området. Der indhentes børneattest før ansættelsen jf. bekendtgørelse fra Kirkeministeriet.

Ansættelsen er omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentlige Ansattes Overenskomster – Det Statslige Område (OAO-S- fællesoverenskomsten) og Organisationsaftalen mellem Kirkeministeriet og Danmarks Kirketjenerforening. 

Årslønnen aftales indenfor intervallet kr. 276.489,97 – 356.527,44 (nutidskroner). Fikspunktet er kr. 276.489,97 (nutidskroner). Stillingen er på 28 timer.

Ansøgningsfrist 13. oktober 2021

Ansættelsessamtaler foretages løbende.

Ansøgning med relevante bilag sendes til kontaktperson Jette Fonseca på 7348fortrolig@sogn.dk. Ansøgningen skal mærkes Kirketjener.

Eventuelle yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til kontaktperson Jette Fonseca på T: 2943 9011 eller daglig leder Torben Bækgaard-Salling på T: 5837 1309.