Kærligheden, kampen og kloden

Dato
Tirsdag d. 27. oktober 2020, Kl. 17:00 til kl. 18:00
Sted
Sankt Povls Kirke, Kirkepladsen, 4220 Korsør
Medvirkende
Gretelise Holm

"Kærligheden, kampen og kloden" er en selvstændig fortsættelse på Gretelise Holms "Jesus, pengene og livet", hvor hun ser tilbage på et halvt århundredes virke som engageret journalist, forfatter og debattør. Et arbejde som især har været præget af kampen for social retfærdighed og retssikkerhed.

I foredraget fortæller Gretelise om sit private liv og om de mærkesager, som har præget hendes journalistik og forfattervirksomhed. Undervejs bliver deltagerne også præsenteret for nogle af de skarpe holdninger, som ikke altid har gjort livet let for forfatteren.

Foredraget er gratis - men tilmelding er nødvendig som følge af smitterisikoen ved Covid-19. Tilmelding senest søndag 25/10

TILMELDING

Gretelise Holm er journalist, samfundsdebattør og en af Danmarks mest læste krimiforfattere. Gretelise blev for alvor kendt for sine kriminalromaner med Karin Sommer som hovedperson. Gretelise har modtaget adskillige priser – heriblandt Poul Henningsen-prisen for sin sociale journalistik på Politiken, Ingrid Jespersens store legat for sine artikler, bøger og foredrag om køn og ligestilling samt Det Danske Kriminalakademis debutantpris.