Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

AFLYST Gospelkoncert

DEC
13

AFLYST Gospelkoncert


Dato Søndag d. 13. december 2020, Kl. 16:00 til kl. 17:30
Sted Kirkepladsen, 4220 Korsør
Medvirkende
Gospelkoret Kefas
Pris
Gratis
AFLYST Gospelkoncert

På baggrund af det stigende smittetal aflyser vi koncerten. Biskopperne i de berørte stifter opfordrer kraftigt til, at alle kirkelige aktiviteter ligeledes aflyses eller udskydes. Dette gælder koncerter, børneaktiviteter, foredragsarrangementer, studiekredse, fællesspisninger, kirkekaffe, og ældreaktiviteter mv. 

Glæd dig til en forrygende koncert med gospelkoret KEFAS, koret er med sikkerhed et af de ældste gospelkor i Danmark, og korets historie er derfor også en vigtig del af historien om gospelmusik i Danmark.

Koncerten er gratis - som følge af COVID19 skal vi fortsat holde afstand, spritte af og passe på os selv og hinanden. Dørene åbner kl. 15.30

TILMELDING - senest 11/12

Gospelkoret KEFAS blev grundlagt i 1975 af Peter Steinvig sammen med en gruppe unge i en metodistkirke på Nørrebro i København. En vigtig faktor i at gøre gospelmusikken kendt i Danmark har været Copenhagen Gospel Festival, som i mere end 20 år præsenterede danskerne for gospelmusikkens store stjerner (bl.a. Richard Smallwood, Edwin Hawkins og Lamar Campbell) og kommende stjerner fra USA og England. Koret ledes i dag af dirigent, komponist og sanger Jacob Asmussen, som har været korets dirigent siden 2008. I maj 2016 var KEFAS i USA for fjerde gang for at besøge venner og kirker i Washington DC og Portland, Oregon. Koret har også gennem årene været på koncertture til England, Polen, Tyskland, Norge og Sverige.