Gospelkoncert

Dato
Søndag d. 13. december 2020, Kl. 16:00 til kl. 17:30
Sted
Kirkepladsen, 4220 Korsør
Medvirkende
Gospelkoret Kefas
Pris
Gratis

Glæd dig til en forrygende koncert med gospelkoret KEFAS, koret er med sikkerhed et af de ældste gospelkor i Danmark, og korets historie er derfor også en vigtig del af historien om gospelmusik i Danmark.

Koncerten er gratis - som følge af COVID19 skal vi fortsat holde afstand, spritte af og passe på os selv og hinanden. Dørene åbner kl. 15.30

TILMELDING - senest 11/12

Gospelkoret KEFAS blev grundlagt i 1975 af Peter Steinvig sammen med en gruppe unge i en metodistkirke på Nørrebro i København. En vigtig faktor i at gøre gospelmusikken kendt i Danmark har været Copenhagen Gospel Festival, som i mere end 20 år præsenterede danskerne for gospelmusikkens store stjerner (bl.a. Richard Smallwood, Edwin Hawkins og Lamar Campbell) og kommende stjerner fra USA og England. Koret ledes i dag af dirigent, komponist og sanger Jacob Asmussen, som har været korets dirigent siden 2008. I maj 2016 var KEFAS i USA for fjerde gang for at besøge venner og kirker i Washington DC og Portland, Oregon. Koret har også gennem årene været på koncertture til England, Polen, Tyskland, Norge og Sverige.