Koncert: Cikaderne synger

Dato
Lørdag d. 7. november 2020, Kl. 15:00 til kl. 16:00
Sted
Kirkepladsen, 4220 Korsør
Medvirkende
Koret Cikaderne under ledelse af Rasmus Hollerup
Pris
Gratis

Cikaderne startede oprindeligt op i 2001 som Bellahøj Musicalkor med et beskedent antal sangere der alle brændte for én og samme ting: At synge på livet lyst!

Louise Rosing-Schow blev ansat som dirigent i 2005 og siden da er korets medlemsskare vokset og vokset og er efterhånden blevet en velfungerende forening med masser af ambitioner. Koret består pt. af 30 medlemmer i alderen 20 til 50 år, og medlemmerne er fordelt på 6 stemmegrupper. Entusiasme og Glæde er kendetegnende for koret og Ambitioner er der masser af – Men der er selvfølgelig også plads til grin, hygge og kage.

Rasmus Hollerup er korleder for Cikaderne. Han er uddannet bachelor fra Almen Musikpædagogik på Det Jyske Musikkonservatorium i 2015, og er i gang med at tage en kandidat i Rytmisk Korledelse. Rasmus har været korleder for Cikaderne siden efteråret 2019. Udover at være korleder, er han også aktiv musiker som både pianist og guitarist.

Koncerten er gratis - som følge af COVID19 skal vi fortsat holde afstand, spritte af og passe på os selv og hinanden. Dørene åbner kl. 14.30

TILMELDING