Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

I lære som præst

I lære som præst


# Nyheder
Udgivelsesdato Udgivet tirsdag d. 30. august 2022, kl. 13:45
I lære som præst

Leif Rasmussen skal i fem uger i løbet af efteråret være i praktik som præst i Sankt Povls kirke. I den tid Leif er i Sankt Povls kirke, skal han være med i alt lige fra konfirmandundervisning, litteraturkreds, højmesser. Om sig selv skriver Leif:

"Hej alle sammen. Mit navn er Leif Rasmussen, 35 år, og jeg er den nye praktikant fra pastoralseminariet. Jeg har fået lov til at hjælpe Jesper Marbæk Christensen med hans hverv som præst i håbet om, at jeg selv en dag vil blive kaldet til at være præst for en menighed.
Jeg bor til dagligt i Skælskør, hvor jeg bor sammen med min hustru og vores børn. Jeg bruger primært min fritid sammen med min familie samt bevægelse, primært svømning.

Som nævnt er jeg i øjeblikket tilknyttet pastoralseminariet, hvor jeg er i den sidste fase af en længere rejse på vejen til at blive præst. Jeg skal være i praktik, i og omkring Skt. Povls kirke, i ugerne: 35-36 og 45-46-47. Jeg håber, at I vil tage pænt imod mig. Jeg glæder mig til at møde menigheden, hvad enten det bliver i samtaler, gudstjeneste eller kirkekaffe efter gudstjenesten."