Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

COVID-19 retningslinjer

MUNDBIND

Fra torsdag 29. oktober og frem til 28. februar 2021 er kirken også omfattet af kravet om brug af mundbind eller visir.  Det skal anvendes, når du går ind ad kirkedøren og til du sidder på kirkebænken. Har du glemt at tage mundbind eller visir med hjemmefra, kan du spørge kirketjeneren, som har lidt ekstra, de kan udlevere. Vi håber du vil give et bidrag til menighedsplejen i den forbindelse. Børn under 12 år og personer med sundhedsmæssige årsager skal ikke bære mundbind.

GUDSTJENESTER 

Der vil fortsat være gudstjenester og kirkelige handlinger i Sankt Povls Kirke, når vi overholder både areal- og afstandskravet - der er plads til 70 peroner - og alle gældende retningslinjer i forhold til sikkerhed og hygiejne.  Der er salmesang til gudstjenester og kirkelige handlinger, derfor skal vi sidde mindst 2 meter fra hinanden, hvis vi ikke kommer fra samme husstand.

NADVER

Nadver gennemføres som kontinuerlig altergang. Du skal have mundbind på frem til nadverbordet og når du går tilbage til din plads.

KIRKEKAFFE

Kaffe efter gudstjenesten er aflyst til og med 2. januar, da det ikke er muligt at overholde afstandskravet.

ARRANGEMENTER I SANKT GERTRUdS HUS

Vi følger myndighedernes anvisninger ift. plads- og arealkrav. Du skal have mundbind på, når du kommer til et arrangement og når du går ud, og hvis du bevæger dig rundt i lokalet.
Du skal ligeledes have mundbind på, hvis du har et ærinde på kirkekontoret.

​HUSK OGSÅ

  • Ingen håndtryk, vi må også nøjes med et smil eller et vink, når vi mødes, og når vi går hver til sit.
  • Husk at spritte af
  • Host eller nys i albuen
  • Hold afstand for din og alles sundhed

Menighedsrådet afgør løbende hvilke aktiviteter, det er forsvarligt at gennemføre. Følg med på kirkens hjemmeside eller Facebook, hvor vi giver besked om eventuelle ændringer eller aflysninger.