Pigekoret

I Sankt Povls Kirke har vi et pigerkor i alderen fra 13 - 25 år.

Koret har mange spændende opgaver, som har stor betydning for kirken og derfor øver koret også hver tordag fra 18.00 til 20.00. Her øves der på de salmer og sange, som skal bruges til de forskellige begivenheder i kirken og Sankt Gertruds Hus. Koret synger til Gudstjenesten søndag, men koret synger også til bryllup, dåbdsgudstjenester, medvirker til koncerter og andre arrangementer, hvor koret kommer og synger en sang eller to.

Sankt Povls Kirkes pigekor er uundværligt, da de til både Gudstjenesten og alle de andre arrangementer sætter en stemning og skaber glæde.

Lyder pigekoret som noget for dig?
Ring eller skriv til vores organist Steen, som leder koret, hvis din interesse er blevet vagt, eller du blot sidder med et spørgsmål eller 2. Så finder I sammen en torsdag, hvor du kan komme med til korets øvetimer og prøve at være en del af koret.

Vi har i koret 12 faste pladser og 4 aspiranter. Det betyder også, at det er vigtigt, at vi har det godt sammen. Fællesskabet er betyder meget i Sankt Povls pigekor.
Du bliver aspirant, når du starter i koret. Det betyder, at du vil have en prøveperiode på 3 måneder, og at du først kan fastansættes, når der en ledig plads i koret.

Da koret deltager i mange arrangementer, så er det vigtigt, at du tager stilling til:
- Kan jeg binde mig til at komme hver anden søndag?
- Er jeg indstillet på at komme til jul, påske og andre helligedage?
- Kan jeg øve hver torsdag?
- Er jeg klar til at gøre mit til, at alle i koret har det godt?

Kan du svare ja til alle spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte korleder Steen.
Du kan ringe på tlf: 60 71 02 52 eller mail: organistjohansson@gmail.com

Optagelsesprøven
Hvis du efter at have været med til korets øvetimer har mod på mere, så skal du til en optagelsesprøve. Den vil foregå sådan, at du sammen med din mor eller far (bedsteforældre eller en anden voksen, som du har det godt med) mødes med korleder og organist Steen.
Du skal til prøven synge en salme, som du selv har valgt, men Steen vil også til prøven bede dig synge en salme, som han under prøven giver dig. Du har altså ikke haft mulighed for at øve på denne salme. Du vil også blive bedt om at læse en tekst op og lave nogle opvarmningsøvelser.
Steen vil derefter vurdere, om du er optaget i Sankt Povls Kirkes pigekor.
 

Vi venter spændt på at høre fra dig

 

Kontaktoplysninger

  • Skt. Povls Kirke
  • Kirkepladsen 5
    4220 korsør

  • Telefon: 58 37 13 09
  • Email: hmk@km.dk
 

Sociale links