Kirketjenere

Ninette Nielsen
Kirketjener


Tlf. 91 52 55 62

Ninette og Malene træffes efter aftale.

Malene Rich
Kirketjener


Tlf. 91 52 55 62

Malene og Ninette træffes efter aftale.

Ninette og Malene er Sankt Povls Kirkes kirketjenere. Det er dem, som står for klargøring af Sankt Povls Kirke og Sankt Gertruds hus, når disse skal i brug til forskellige arrangementer og Gudstjenester.
I kirken er det også Ninette eller Malene I vil møde i døren med en salmebog eller når konfirmandpasset skal have et kryds. Desuden er det også kirketjenerne, som står klar, når kirken skal pyntes med blomster til bryllup og begravelse.

I Ninette har vi også en kogekone, som gerne laver mad til mange af vores arrangementer. Det er lige fra hjemmebagte boller til de sultne minikonfirmander til Høstfest for menigheden.

Når både Sankt Gertruds Hus og Sankt Povls Kirke bruges af så mange mennesker, så kræver det også grundig rengøring, og både Malene og Ninette svinger støvsugeren og styrer støvkosten i hus og kirke.

Ninette Nielsen og Malene Rich træffes på 91 52 55 62, hvilket er bedst om formiddag, men onsdag har de begge fri. Ring eller skriv for at aftale nærmere. En af kirketjenerne vil hurtigst muligt besvare din henvendelse.

Kontaktoplysninger

  • Skt. Povls Kirke
  • Kirkepladsen 5
    4220 korsør

  • Telefon: 58 37 13 09
  • Email: hmk@km.dk
 

Sociale links