Børne og unge medarbejder

Mia Don Jakobsen
Børne- og ungemedarbejder


Tlf. 51 92 96 10

sct.p-mia@hotmail.com

Mia Don Jakobsen træffes efter aftale.

Mia Jakobsen er ansat i Sankt Povls Kirke på familie- og børneområdet. Det vil sige, at det er Mia, som er tovholder på alle Gudstjenester og arrangementer i Sankt Povls Kirke og Sankt Gertruds Hus, som er myntet familien. I løbet af året har vi mange forkellige arrangmenter, som sætter kirkeåret i spil. Det kan være lige fra Helligetrekongers vandring, Påskegudstjeneste og Fredslyset.

Men så er der også alle de Gudstjenester, som Sankt Povls Kirke afholder for hele familien løbende gennem året, som vi kalder for Kirke & Kødsovs. Der er det også Mia, som I vil møde.

Mia står også for undervisningen af vores minikonfirmander, det gode samarbejde med FDF og De Grønne Pigespejdere og koret fra Baggesenskole.

Når en skole eller institution ønsker undervisning og rundvisning i kirken, så er det også Mia, som styrer det. Hun ligefrem glæder sig til at få skoler og institutioner på besøg, og med hendes baggrund som folkeskolelærer, så kan hun tilrettelægge et besøg, så det passer alderesgruppen.

Hvis du skal have fat i Mia, så ring eller skriv på 51 92 96 10 eller brug mailadressen sct.p-mia@hotmail.com.
Mia vil hurtigst muligt besvare din henvendelse.

Kontaktoplysninger

  • Skt. Povls Kirke
  • Kirkepladsen 5
    4220 korsør

  • Telefon: 58 37 13 09
  • Email: hmk@km.dk
 

Sociale links