Tumlingesalmesang - Kaos i Kirken

På nuværende tidspunkt er det ikke muligt at afholde Koas i Kirken. Vi håber at kunne opstarte nye hold i løbet af 2018.

 

Kaos i Kirken er for børn, som nu er færdige med babysalmesang, men stadig har lyst til at synge og lege i Sankt Povls Kirke sammen med deres forældre. Det er for børn op til ca. 3 år.
Den musik barnet hører i de første leveår, bliver ikke glemt. Det er ikke en forudsætning, at du kan synge eller synger godt. Du skal blot have lyst til at synge, lege og more dig med dit barn. Der bygges videre på elementerne fra Babysalmesang, men barnet kan nu deltage langt mere aktivt. Det er ikke et krav, at du og dit barn har gået til Babysalmesang.
Kaos i kirkens indhold vil være salmer, ældre og nutidige børnesange, dans, rim og remser. Der vil altid indgå rekvisitter som tøjdyr, rasleæg, faldskærm, sæbeboblemaskine mm. Undervisningen foregår i Sankt Povls Kirke ved kirke- og kulturmedarbejderen.

Praktisk information:
Efter endt undervisning er der mulighed for at spise madpakker i sognehuset. Vi har højstole til de små og kaffe til de voksne.
Det er muligt at parkere barnevogn/klapvogn i våbenhuset. Du skal ind af den lille blå dør, som vender ud mod forretningen Jomfuen. Den vejer mere end en normal dør, men den er åben!

Tidspunkt for Kaos i Kirken:
Ca. 2 lørdage om måneden fra 10.15 til 11.00 (12.00).

 

Din Kirke, Min Kirke - Vores Kirke

Børn, unge og familier

Kontaktoplysninger

 

Sociale links