Minikonfirmander

På nuværende tidspunkt har vi ikke minikonfirmandundervisning ved Skt Povls Kirke. Nedenfor findes undervisningsprogrammet for 2018. Vi håber igen at kunne tilbyde minikonfirmandundervisning i 2019.

I Sankt Povls Kirke inviterer vi alle børn i byens 3. klasser til minikonfirmand. Vi har et godt samarbejde med både Helms Skole og Baggesenskole. Klasserne vil få besøg af en præst og kirkens kulturmedarbejder, som vil fortælle lidt om minikonfirmandtilbuddet og sende en folder med hjem til forældrene. 

Minikonfirmand 2018 er bygget op som et intensivt forløb og med en forældre/familie-involverende tilgang. Vi håber, at børnenes nysgerrighed kan blive stillet og at emner som kirke, tro, tvivl, kristendom m.fl. vil kunne skabe samtale omkring spisebordet i hjemmet.

Tilbuddet er i vinter/forår 2018

4 x Kirke og Kødsovs (30. jan, 27. feb, 20. mar og 17. apr)

2 x "minikonfirmand "lejrskole" / Kirkedøgn (3.-4. mar + 7.-8. apr)

For at blive minikonfirmand, skal man deltage i minimum 1 x weekend og 2 x Kirke og Kødsovs. Børnene skal medbringe minimum en 'egen' voksen til Kirke og Kødsovs, da dette arrangement er åbent for alle - tag gerne hele familien med. Maden er gratis for børn og koster 30 kr per voksen. Husk tilmeding seneste på dagen for Kirke og Kødsovs kl. 9.00 til kirkens kulturmedarbejder.
17. april er forårets sidste Kirke og Kødsovs samt minikonfirmandernes afslutning. Under den festlige familiegudstjeneste vil minikonfirmanderne modtage et diplom for deres deltagelse.

Vi håber, at give børnene en smagsprøve på, hvad tro kan være og håber på, at de afslutter forløbet sultne - sultne efter mere.

Din Kirke, Min Kirke - Vores Kirke

Kontaktoplysninger

 

Sociale links