Tilmelding til konfirmation

Det er nødvendigt, at den kommende konfirmand bliver tilmeldt senest 15. august. Forældre og kommende konfirmand skal sammen udfylde denne tilmeldingsblanket, som skal afleveres sammen med dåbsattest i en lukket kuvert i Skt. Gertruds Hus.

Opstart for konfirmationsundervisning er uge 44 2018.

 

Mit barn går på en anden skole, men skal konfirmeres i Skt. Povls Kirke

Hvis den kommende konfirmand ikke går på Baggesenskolen eller Helms Skole, så skal den kommende konfirmand stadig tilmeldes. Det kræver stadig, at I udfylder en tilmeldingsblanket og får den afleveret i Skt. Gertruds Hus hos kordegnen. Derefter vil I så kunne få tildelt en af de allerede planlagte konfirmationsdatoer. Det er desværre ikke muligt at ønske, da det handler om logistik i forhold til tilmeldte kommende konfirmander fra den enkelte klasse.

Det er muligt, at den kommende konfirmand følger konfirmationsundervisningen med sin egen klasse, men den kommende konfirmand er også meget velkommen til at følge konfirmationsundervisningen her i hos os. Desværre kan vi ikke lægge konfirmationsundervisningen efter den kommende konfirmands skoleskema, da vi planlægger konfirmationsundervisningstiden i samarbejde med Baggesenskolen og Helms Skole.

 

Spørgsmål eller tvivl

Sidder I inde med spørgsmål vedr. tilmelding til konfirmation, så skal I endelig blot kontakte vores kordegn. Tryk her for kontaktoplysninger

 

 

 

Kontaktoplysninger

 

Sociale links