Tilmelding til konfirmation

Det er nødvendigt, at den kommende konfirmand bliver tilmeldt.
Den pågældende præst, som skal undervise og konfirmere klassen, kommer ned og hilser på i klassen på skolen. Det gælder for de kommende konfirmander på Baggesenskolen og Helms Skole. Der vil præsten have tilmeldingsblanket med, som den kommende konfirmand skal aflevere derhjemme.
Under konfirmationsdatoerne er det også muligt at se, hvilken præst, der er tilknyttet den pågældende klasse.

Sammen skal I så udfylde tilmeldingsblanketen, og den skal afleveres hos Kordegnen i Sankt Gertruds Hus.
Skulle tilmeldingsblanketen være bortkommen, så er det muligt at hente en ny nederst her på siden.

 

Mit barn går på en anden skole, men skal konfirmeres i Sankt Povls

Hvis den kommende konfirmand ikke går på Baggesenskolen eller Helms Skole, så skal den kommende konfirmand stadig tilmeldes. Det kræver stadig, at I udfylder en tilmeldingsblanket og får den afleveret i Sankt Gertruds Hus hos kordegnen. Derefter vil I så kunne få tildelt en af de allerede planlagte konfirmationsdatoer. Det er desværre ikke muligt at ønske, da det handler om logistik i forhold til tilmeldte kommende konfirmander fra den enkelte klasse.

Det er muligt, at den kommende konfirmand følger konfirmationsundervisningen med sin egen klasse, men den kommende konfirmand er også meget velkommen til at følger konfirmationsundervisningen her i Sankt Povls Kirke. Desværre kan vi ikke lægge konfirmationsundervisningen efter den kommende konfirmands skoleskema, da vi planlægger konfirmationsundervisningstiden i samarbejde med Baggesenskolen og Helms Skole.

 

Spørgsmål eller tvivl

Sidder I inde med spørgsmål vedr. tilmelding til konfirmation, så skal I endelig blot kontakte vores kordegn Hans Kromann på tlf. 58 37 13 09 eller via mail hmk@km.dk

Tilmeldingsblanket

Hent en tilmeldingsblanket til udskrivning her:

 

 

Kontaktoplysninger

  • Skt. Povls Kirke
  • Kirkepladsen 5
    4220 korsør

  • Telefon: 58 37 13 09
  • Email: hmk@km.dk
 

Sociale links