Tilmelding til konfirmation

Det er nødvendigt, at den kommende konfirmand bliver tilmeldt.
Den pågældende præst, som skal undervise og konfirmere klassen, kommer ned og hilser på i klassen på skolen. Det gælder for de kommende konfirmander på Baggesenskolen og Helms Skole. Der vil præsten have tilmeldingsblanket med, som den kommende konfirmand skal aflevere derhjemme.
Under konfirmationsdatoerne er det også muligt at se, hvilken præst, der er tilknyttet den pågældende klasse.

Sammen skal I udfylde denne tilmeldingsblanket, som skal afleveres sammen med dåbsattest i en lukket kuvert i Skt. Gertruds Hus.

 

Mit barn går på en anden skole, men skal konfirmeres i Skt. Povls Kirke

Hvis den kommende konfirmand ikke går på Baggesenskolen eller Helms Skole, så skal den kommende konfirmand stadig tilmeldes. Det kræver stadig, at I udfylder en tilmeldingsblanket og får den afleveret i Skt. Gertruds Hus hos kordegnen. Derefter vil I så kunne få tildelt en af de allerede planlagte konfirmationsdatoer. Det er desværre ikke muligt at ønske, da det handler om logistik i forhold til tilmeldte kommende konfirmander fra den enkelte klasse.

Det er muligt, at den kommende konfirmand følger konfirmationsundervisningen med sin egen klasse, men den kommende konfirmand er også meget velkommen til at følge konfirmationsundervisningen her i hos os. Desværre kan vi ikke lægge konfirmationsundervisningen efter den kommende konfirmands skoleskema, da vi planlægger konfirmationsundervisningstiden i samarbejde med Baggesenskolen og Helms Skole.

 

Spørgsmål eller tvivl

Sidder I inde med spørgsmål vedr. tilmelding til konfirmation, så skal I endelig blot kontakte vores kordegn. Tryk her for kontaktoplysninger

 

 

 

Kontaktoplysninger

 

Sociale links